Apartament 1 cameră Oxford tip 2 parter

43,95
1
1
Parter
Prezentare locuință

Descoperiți o oportunitate excelentă în cartierul Pipera! Acest apartament cu o cameră spațios, cu o suprafață utilă de 43,95 metri pătrați, este o investiție deosebită într-unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Localizat în prestigiosul ansamblu rezidențial Ivory Residence, acest studio oferă un potențial imens pentru a vă crea propriul spațiu personal într-o zonă centrală.

Cu o compartimentare inteligentă, acest studio dispune de un living generos cu o nișă de dormit, oferind flexibilitate în organizarea spațiului în funcție de preferințele dumneavoastră. Bucătăria spațioasă și luminoasă, cu o suprafață de 9,29 metri pătrați, vă permite să vă bucurați de experiența gătitului în confort. Baia modernă și holul bine organizat completează această locuință primitoare.

Studio-ul este finalizat, oferindu-vă posibilitatea de a-l personaliza după gustul dumneavoastră și de a vă crea un spațiu unic. Acest aspect face din acest studio o alegere ideală pentru investiție, cu potențial de creștere a valorii pe termen lung.

Nu ratați ocazia de a investi în acest studio modern și promițător din Pipera. Este momentul să vă creați propriul spațiu într-o locație de top din București!

Caracteristici
Living + nișa de dormit 26,43 mp
Bucătărie 9,29 mp
Baie 4,90 mp
Hol 3,33 mp
Suprafață utilă 43,95 mp
Suprafață construită 53,34 mp
Disponibilitate
Bloc Scara Apt. Etaj Disponibilitate
7 7 Parter Disponibil
8 7 Parter Disponibil
9 7 Parter Disponibil
10 7 Parter Disponibil
11 7 Parter Disponibil
12 7 Parter Disponibil
*Există posibilitatea ca lista să nu fie actualizată în timp real. Pentru informații exacte vă rugăm să luați legătura cu echipa de vânzări.