Apartamente blocurile 4 - 6

Apartamente 1 cameră blocurile 4-6
de la 68.700 € + TVA
Apartamente 2 camere blocurile 4-6
de la 87.000 € + TVA
Apartament 3 camere blocurile 4-6
de la 139.000 € + TVA

Vă prezentăm acest apartament cu 3 camere, situat la etajele 1 – 3 ale blocurilor 7 – 12 din ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera. Această proprietate reprezintă alegerea ideală pentru cuplurile aflate la început de drum sau pentru familiile tinere care doresc să beneficieze de un spațiu generos și funcțional pentru a lucra de acasă sau pentru a crește copii într-un mediu sigur și confortabil.

Apartamentul se întinde pe o suprafață utilă totală de 81,21 metri pătrați, oferind suficient spațiu pentru a vă bucura de un stil de viață confortabil. Compartimentarea bine gândită include un living spațios de 22,38 metri pătrați, care vă permite să vă creați o zonă de relaxare și socializare. Bucătăria de 9,34 metri pătrați poate fi personalizată după preferințele dumneavoastră și este potrivită pentru prepararea meselor delicioase. Dormitorul matrimonial de 15,33 metri pătrați vă oferă confort și intimitate. Cele două băi moderne, de 3,83 metri pătrați și 4,90 metri pătrați, sunt amenajate cu atenție la detalii. De asemenea, aveți la dispoziție un al doilea dormitor de 14,04 metri pătrați și un hol de 4,19 metri pătrați care adaugă funcționalitate și spațiu suplimentar. Balconul de 7,20 metri pătrați este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de aerul proaspăt.

Apartamentul este finalizat, permițându-vă să îl personalizați după propriul gust și stil. Cu potențial de creștere a valorii pe termen lung, acesta reprezintă o alegere excelentă pentru investitori interesați de piața imobiliară din Pipera.

În concluzie, acest apartament din Ivory Residence este alegerea perfectă pentru un cuplu aflat la început de drum sau pentru o tânără familie cu unul sau doi copii. Cu compartimentarea sa bine gândită și potențialul său de personalizare, acesta reprezintă o oportunitate deosebită pentru a vă crea un cămin într-unul dintre cele mai dorite ansambluri rezidențiale din București. Nu ratați șansa de a investi în viitorul dvs. în acest apartament promițător!

*Preturile parcarilor incep de la 10.000 euro + TVA
*Preturile boxelor incep de la 3.000 euro + TVA
*Ofertele nu se cumuleaza

Formular de contact