Modalități de plată

Procesul de achiziție a proprietăților din Ivory Residence este flexibil și se adaptează nevoilor tale financiare, oferindu-ți următoarele opțiuni:

  • Plată integrală: Optează pentru achiziția rapidă a imobilului din surse proprii;
  • Credit bancar: Acceptăm contracte cu orice bancă, iar în biroul nostru de vânzări vei găsi și un broker de credit dedicat, gata să te îndrume către cea mai avantajoasă soluție de finanțare, fără costuri suplimentare;
  • Programul Noua Casă;
  • Rate la dezvoltator: Oferim posibilitatea de achitare în rate direct de la dezvoltator, cu un avans de minim 30% și rate lunare pe o perioadă de până la 3 ani. Te rugăm să reții că apartamentele achiziționate prin această modalitate nu sunt eligibile pentru alte oferte în derulare.

Indiferent de alegerea făcută, poți oricând solicita consiliere financiară. Echipa noastră este disponibilă la numărul de telefon 031.005.0845 și se va asigura că găsești cea mai potrivită opțiune pentru investiția ta în Ivory Residence.

Informații referitoare la cota de TVA aplicabilă:
Se aplică TVA 9% în situația în care prețul locuinței este până în 600.000 RON, exclusiv TVA, are până în 120 mp suprafață utilă și poate fi locuită ca atare, însă, doar în situația în care NU s-a mai achiziționat o altă locuință cu TVA redus, în mod individual sau în comun cu alta persoană fizică, începând cu anul 2023. Se aplică TVA 19% în oricare alte situații neîncadrabile în situația mai sus menționată.

Pentru informații suplimentare și excepții puteți consulta următorul link:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/Cod_fiscal_norme_2023.htm#A291

Prețurile afișate sunt in Euro dar se vor achita în lei la cursul BNR din ziua plăților.

Formular de contact