Mută-te într-un apartament ce îți oferă liniște și în același timp, reușește să rămână conectat la tine și nevoile tale cotidiene!

De acasă din Ivory Residence ai acces la toate ariile de interes pentru întreaga familie, de la transportul în comun, infrastructură, spații de cumpărături și relaxare sau instituții de învățământ și centre de business.

În apropierea complexului găsești trei statii de autobuz (135, R449, R450), două stații de metrou – Aurel Vlaicu (11 min.) și Pipera (7 min.), iar pentru călătoriile tale în afara orașului, ai acces rapid la șoseaua de centură și autostrada A3 (5 min.) și la Aeroportul Internațional Băneasa (Aurel Vlaicu).

Câștigi timp valoros când școala și grădinița copiilor sunt aproape de casă, iar biroul tău se află și el la câteva minute de tine – Pipera Plaza, Cubic Center, Global Plaza, Swan Office Park – toate la cel mult 3 minute distanță.

Relaxare și cumpărături în cele mai moderne centre de cumpărături, mall Promenada și Băneasa Shopping City, iar orele necesare de mișcare le poți face în Word Class sau cu o vizită cu cei mici la Grădina Zoologică.